Kirjoja kasinopeleistä. Näistä kirjoista saat hyödyllistä tietoa.

Free Website Template by FreeHTML5.co Free Website Template by FreeHTML5.co

Tietosuojalausunto

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka verkkosivustomme kerää, käyttää ja suojaa henkilötietoja, jotka annat käyttäessäsi verkkosivustoamme. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt tässä käytännössä kuvatut käytännöt.

Tiedonkeruu
1.1. Henkilötiedot: Saatamme kerätä sinulta henkilökohtaisia tietoja, kun annat ne meille vapaaehtoisesti, esimerkiksi kun rekisteröit tilin, teet ostoksen tai otat meihin yhteyttä. Tämä voi sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja maksutietosi.

1.2. Evästeet ja seurantatekniikat: Saatamme käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita seurantatekniikoita kerätäksemme tietoja selaustoiminnastasi verkkosivustollamme. Nämä tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, selaimesi tyypin, käyttöjärjestelmän ja vierailemasi sivut. Evästeet voidaan poistaa käytöstä tai poistaa selaimen asetuksista.

Tietojen käyttö
2.1. Käytämme antamiasi henkilötietoja toimittaaksemme pyytämiäsi palveluita ja tuotteita, käsitelläksemme maksuja ja kommunikoidaksemme kanssasi tilistäsi tai tiedusteluistasi.

2.2. Saatamme myös käyttää henkilökohtaisia tietojasi mainossähköpostien tai uutiskirjeiden lähettämiseen, jos olet valinnut niiden vastaanottamisen. Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestintää milloin tahansa.

2.3. Voimme koota ja anonymisoida kerätyt tiedot tilastotarkoituksiin, markkinatutkimukseen sekä verkkosivustomme ja palveluidemme parantamiseen.

Tietojen jakaminen
3.1. Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi tässä käytännössä kuvatulla tavalla tai lain edellyttämällä tavalla.

3.2. Saatamme jakaa henkilötietosi luotettujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä toimimaan verkkosivustollamme, käsittelemään maksuja tai tarjoamaan sinulle palveluita. Nämä palveluntarjoajat ovat sopimuksen mukaan velvollisia pitämään tietosi luottamuksellisina ja turvassa.

3.3. Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, suojellaksemme oikeuksiamme ja omaisuuttamme tai sulautumisen, hankinnan tai omaisuuden myynnin yhteydessä.

Tietoturva
4.1. Toteutamme kohtuulliset turvatoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, katoamiselta tai muuttamiselta. Mikään Internetin tai sähköisen tallennustavan lähetystapa ei kuitenkaan ole 100 % turvallinen, emmekä voi taata täydellistä turvallisuutta.

Kolmannen osapuolen linkit
5.1. Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Kehotamme sinua tutustumaan näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöihin ennen henkilötietojen antamista.

Lasten yksityisyys
6.1. Sivustomme ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää lapsilta henkilötietoja. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä, niin poistamme tiedot välittömästi.

Muutokset tietosuojaselosteeseen
7.1. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Kaikki muutokset julkaistaan tälle sivulle päivitetyllä "Viimeksi päivitetty" -päivämäärällä.

Ota yhteyttä
8.1. Jos sinulla on tähän tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä, huolenaiheita tai pyyntöjä, ota meihin yhteyttä osoitteessa @infocasinobooksinfi.com